Kinesisk nyttår, kinesisk kalligrafi, kinesisk TV-program og kinesisk nyttårsmat.

Framvisning av de skrifttegn studentene produserte.

Det kinesiske prosjektet «Grisens år 2019» ble feiret sammen av to kinesisk-klasser (Kin101og 201/251) for første gang på den kinesisk-kultur-salongen 8. februar. Under instruksjonen til Yin laoshi tok over tjue elever frem skrivesaker, og prøvde å skrive hanzi: chun (vår) og fu (velsignelse), som er de mest brukte kinesiske tegnene gjennom tidene når det gjelder nyttårsfeiring.

For å forstå kinesisk nyttårsfeiringskultur bedre, har elevene personlig prøvd ut de tre mest typiske «nyttårsaften-tradisjonene»: se på chunwan (CCTVs nyttårsfeirings gala), smake snacks fra Beijing og lage dumplings.

Dette semesteret, som en respons på tilbakemeldinger fra studenter, er det tilrettelagt for at kinesiske språkstudenter kan få oppleve kinesisk kultur på to kurs hver uke: Yin Laoshis kinesiske kalligrafi-klasse og Jingjings kinesiske-kultur-salong.

Shouhui ZHAO

Snacks fra Beijing