Raees Calafato, ny stipendiat i engelsk og fransk fagdidaktikk

Raees Calafato tok sin mastergrad i anvendt lingvistikk ved UCL’s Institute of Education og har en bachelorgrad i International Affairs fra the George Washington University. Han har tidligere arbeidet som informasjonsspesialist ved Center for Strategic Studies and Research i de Forente Arabiske Emirater og har flere års erfaring som engelsk- og fransklærer. Raees har vært medforfatter for flere instruksjonsbøker for engelsk- og fransklærere beregnet på unge elever og har deltatt i oversettelse til tyrkisk av Saul Bellows Seize the Day and John Woods Leaving Microsoft to Change the World. Han har gode kunnskaper i engelsk, tyrkisk, russisk, fransk, spansk  og urdu og også et visst kjennskap til arabisk (MSA, golfen og egyptisk), farsi og pushto.

For tiden studerer han mandarin og norsk. Hans forskningsinteresser inkluderer læremotivasjon, litteratur i språkopplæring og multilingualisme (inkludert multispråkbeherskelse) i diverse sammenhenger.

Raees Calafato