Kjersti Fløttum med keynote på konferanse i Taipei, Taiwan

Fra konferansen. Kjersti Fløttum nr. 5 fra venstre

Kjersti Fløttum var invitert til “International Conference on English Education”, 28.-29.april 2018, ved Shih Chien University, i Taipei, Taiwan, hvor hun holdt en keynote under tittelen “Narrative analysis of discourse of environmental and climate change”. Det var to intense konferansedager, som også inneholdt en paneldiskusjon (“Revolution and innovation”) med de to andre inviterte foreleserne, professor Laurence Anthony (Waseda University, Tokyo) og professor Joseph Lo Bianco (Melbourne University), i tillegg til en åpen spørretime for alle interesserte PhDer og ansatte.
Etter konferansen fikk Fløttum en flott sightseeing-dag med tre engasjerte studenter som guider, blant annet til National Palace Museum, til toppen av Tapei 101 (verdens høyeste bygning 2004-11, pris for energi/miljø-design) og til en tradisjonsrik dumplingrestaurant.

Taipei Palace Museum