Nahum Welang, ny stipendiat på engelskfaget

Nahum Welang

Nahum Welang har en BA i engelsk fra Minnesota State University, Mankato , en Master of Fine Arts i Creative Writing fra Wichita State University og en MA i International Migration and Ethnic Relations fra Malmö Universitet. Hans PhD prosjekt ved UiB og IF har tittelen “Black Filiality, White Feminism and the Purgatorial Existence in Between: the Reimagination of Identities in Contemporary American Culture.” Prosjektet er et multidisiplinært kulturstudium som henter elementer fra litteratur, film, historie og tv for å understeke den nesten «midt i mellom» eksistensen svarte amerikansk kvinner lever i mellom rase- og kjønnsidentitet ved å sette lyset på den rolle svart hypemaskulinitet spiller i å marginalisere det svarte kvinnelige perspektiv og den alliansen rasefellesskap betyr mellom hvite feminister og amerikansk patriarki.

.