Mini-seminar om podcaster og videoer ved IF

Nye undervisningsformer – digitalisering ved IF

 

I ett ledd for å få flere til å lage podcast og videoer til bruk i undervisningen, har vi kjøpt inn en mobilpakke som kan brukes til dette formålet. EVU-kontoret vil også finansiere en slik pakke, slik at vi får to pakker til utlån ved instituttet. For å få inspirasjon til bruk og lære tips og triks ved bruk av utstyr og i intervjusituasjoner har vi hatt følgende miniseminar i desember, først og fremst med tanke på EVU-kursene, men også for de som allerede er i gang med å digitalisere deler av campusundervisningen.

Alvaro Soto fra Radio Nacional de España var her to dager og holdt inspirerende innlegg på engelsk og spansk om sitt radioprogram Nómadas som har presentert over 400 reisemål for spanske radiolyttere de siste 10 årene

Fra Alvaro Soto sitt foredrag

 

Frode Ims og Tane Høisæter har gitt oss en god innføring i bruk av videoutstyr og tips og triks i forbindelse med opptak og intervjusituasjoner. Bildet under er fra denne seansen.

 

Vi gleder oss til å prøve dette ut og vil komme med mer informasjon til dere på nyåret om muligheter for å søke penger for digitalisering av deler av undervisningen.