Disputerte med avhandling om personpeking på japansk og engelsk

Fredag 15.12 var det duket for både prøveforelesning og disputas for Benedicte Mosby Irgens.

Tittelen på avhandlingen lyder Person Deixis in Japanese and English – a Contrastive Functional Analysis og utforsker og sammenligner personpeking, altså former for «du» og «jeg» på engelsk og japansk.

Komiteen bestod av 1. opponent professor Andrew Chesterman (nr. 2 fra høyre) og 2. opponent seniorlektor Riikka Länsisalmi (ikke tilstede da bildet ble tatt) fra Universitetet i Helsinki, samt leder av komiteen professor Yasuko Nagano-Madsen (nr. 1 fra høyre) fra Universitetet i Göteborg. På bildet fins også doktoren sjøl og veilederne Lars Larm, Lunds Universitet (nr.1 fra venstre) og  Kjersti Fløttum.

Førsteamanuensis Kjetil Berg Henjum ledet disputasen.

IF-nytt gratulerer Benedicte med doktorgraden og vel overstått disputas og prøveforelesning.

Pressemelding