Fagdag for lærere 10.11

Fredag 10.11 arrangerte instituttet fagdag for fremmedspråkslærere i samarbeid med Hordaland fylkeskommune.

Rundt 70 læringshungrige lektorer trådte opp og lyttet til foredrag om blant annet bruk av teknologi i undervisningen, og britisk politikk og brexit, ekspedert av henholdsvis Lucas Jeno, stipendiat ved bioCEED, og George Picot, førsteamanuensis ved Institutt for sammenliknende politikk.

Etter lunsj var også IFs egne vitenskapelige krefter i aksjon da lektorene ble fordelt i fagspesifikke grupper. Kjetil Berg Henjum fikk dosere tysklærerne med foredraget «Die DDR! Ihre Wörter als Speigel der Gesellschaft», Jon Askeland fortalte spansklærerne om bruk av spanske filmer i undervisningen, Sebastien Liautaud diskuterte synet på ungdommer i fransk samtidslitteratur med franskseksjonen og Kimberly Skjelde presenterte konseptet «Lexical Coverage» for engelsklektorene.

Lucas Jeno i aksjon om teknologiske hjelpemidler i undervisningen.

Ordsky basert på spørsmålet: «Hva forbinder du med teknologi?».

George Picot forteller om britisk politikk.

Det første lysbildet i Picots innlegg om Brexit.