Gaveoverrekkelse i Bergen rådhus til Bergen fra vennskapsbyen Seattle

Fra overrekkelsen i Bergen rådhus

mottagelse-bregen-radhus

Dersom bildet er uklart, prøv en annen nettleser

Ordføreren i Bergen, Marte Mjøs Persen (med kjede) tar i mot gaven fra Lori Ann Reinhall (rett til h. for skjoldet), forkvinnen i Seattle-Bergen Sister City Association. Platen er en gave fra Seattle til Bergen, et håndlaget eksempel av tradisjonell Duwamish-indianer kunst.

Til høyre for Lori Ann står Lucretia Holt og  Jerry Holt fra Westville, Indiana (ca. 12 km herfra). Lori Ann og jeg var engang musikkduoen «Duo Scandinavica». Vi leste i Scandinavian Studies Department ved University of Washington i Seattle sammen og begynte å opptre sammen i 1978 (norske og svenske visesanger, for det meste).

 

Jim Nelson,  Chesterton   U.S.A.