Vellykket sommerfest på IF

sangkor-sommerfest

Sangkoret under ledelse av Ingunn Lunde startet festen

Instituttet hadde sin årlige sommerfest den 15. juni. Opplegget var godt og vellykket, så takk til arrangementskomiteen. I underkant av 50 ansatte deltok. Styrer åpnet med velvalgte ord og deretter var det IF sitt etterhvert velbemannede kor under ledelse av Ingunn Lunde som gledet oss. Neste post var  bespisning med varme og kalde retter og godt drikke til.

Quiz hører til og Anna Polster hadde komponert en – slett ikke så enkel – quizmeny for oss. Praten gikk selvsagt livlig utover kvelden (støttet av kaffe, kaker og Cognac) og noen forsøkte seg med å sitte ute på terrassen, helt til bergensværet mente at nå fikk det være nok.

 

Alt i alt en vellykket kveld.

 

sommerfesten

Noen forsøkte seg som utesittere til regnværet satte inn.